![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, im folosind HP Pavilion dv9500 notebook. webcam meu nu funcţionează corect. ori de la cam se execută ca acesta ar trebui să fie, dar după un timp următorul lucru pe care îl cunosc, îl vom spune în jargon detecta orice webcam, sau nu este conectat webcam-vă BTW, chat, folosind MSN Messenger şi skpye. HP a acestui software-ul numit "HP Webcam" Am folosit pentru a faceţi clic pe acesta pentru a verifica dacă meu webcam de lucru sau nu. în momentul în care nu funcţionează ecranul a arătat doar logo-ul HP, tat-i tot Am incercat pentru a primi ajutor de la ferestre de ajutor, dar aceasta nu a făcut de mult. ori de lucru al acestuia, la bine şi următorul lucru u NoE nu mai lucrează. Am incercat verificarea Device Manager si totul functioneaza bine, nu a existat nici o problemă a fost găsit. ar putea fi şoferul? Dar am cumparat acest laptop ABT acum o luna. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acesta poate fi rău să încercaţi să sunaţi HP
| |||
| |||
| Se pare ca exista doua programe de încercarea de a utiliza aparatul foto, în acelaşi timp şi necesitatea de a închide o pe prima dintre ele, atunci ar trebui să puteţi să-l utilizaţi i stabili un prieten de laptop şi a avut acelaşi lucru merge gresit. |
![]() |
|
| Marcaje |