![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hi, im pomocou hp pavilon dv9500 notebook. moje webcam to nefunguje správne. občas sa kamera beží, ako by malo byť, ale po chvíli je ďalšia vec, viete, že vám hovoria, že nemožno zistiť akúkoľvek webovú kameru alebo webovú kameru sa nezapája palce btw, im pomocou služby MSN Messenger a skpye.
hp má tento softvér nazýva "HP Webcam" používa aj pre kliknutím zistiť, či moje webcam pracovný alebo nie. ak nie je jeho pracovný obrazovke len ukázalo hp logo, tat všetko Snažil som sa získať pomoc od okna pomôcť, ale to neudělal moc. v dobe jeho pracovnej fajn a ďalšie vec, u NoE je to už nefunguje. som sa pokúsil kontrole správca zariadenia a všetko je v poriadku, nebol problém nájsť. Mohlo to byť vodičom? , Ale aj práve kúpil tento laptop Abt pred mesiacom. TQ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to môže byť zlý skúsiť zavolať hp
|
|||
|
|||
|
Vyzerá to, že existujú dva programy, snaží sa používať fotoaparát v rovnakej dobe u potreba uzavrieť jeden z nich sa prvý potom by ste mali byť schopní využívať aj opraviť priateľovi laptop a mala rovnakú vec bude zle.
|