мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Интегрисани УЕБЦАМ проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. фебруар 2008, 18:08
Мембер Гроуп

Default Интегрисани УЕБЦАМ проблем

Бок, Им користећи хп павиљон дв9500 нотебоок. моје УЕБЦАМ не ради исправно. ат тимес ЦАМ је покренут као да би требало да буде, али након неког времена следећа ствар коју знам, то ће рећи да не могу показати било које уеб камере, уеб камере или није прикључен ин бту, им помоћу МСН Мессенгер и скпые.

ХП је овај софтвер назван "ХП УЕБЦАМ" и кликните на њу како би се за провјерити ако мој УЕБЦАМ је да раде или не. када не ради његова екрана управо показала хп лого, драго је све

ја суђен то гет хелп фром Уиндоус помоћи, али није то пуно. У време његове радне сасвим у реду, а следећа ствар у НОЕ то не раде више.

Иве 'суђен провере Девице Манагер и све ради добро, нема проблема пронађено. могао бити возач? али сам купио овај лаптоп АБТ месец дана пре.

ТК
Old 9. Јул 2008, 20:47
Аустин Гроуп

Интернет мај бити лоше покушати позив кс

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 19 сви 2008, 06:49
Нови члан групе

Звучи као да се налазе два програма покушава да користите камеру у исто време потребно да затворе у један од њих први доле онда би требао бити у могућности да користе га и поправити пријатељ лаптоп и имала је исту ствар иде криво.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц