![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba, im HP Pavilion dv9500 dizüstü kullanarak. web kamerasından düzgün işleyen değil. CAM ama olmalıdır sonra bir süre bilirsin bir sonraki şey, o cant herhangi bir web kamerası ya da web kamerası tespit edeceğiz söylüyorlar MSN Messenger ve skpye kullanarak sohbet inç BTW, takılı değil gibi çalışıyor zaman. HP bu yazılım "HP Webcam" i olarak adlandırılan kontrol için tıklayınız kullanılır, eğer web kamerasından çalışma ya da değil. zaman onun sadece HP logosu gösterdi ekran çalışmıyor, tak hepsi Windows yardım yardım çalıştım ama çok yapmadı. zaman zaman kendi çalışma sadece ve artık çalışma değil bir sonraki şey U Noe iyi. Ben cihaz yöneticisi ve herşeyi kontrol denedim, hiç bir problem olduğunu iyi çalışıyor bulundu. bu sürücü olabilir? ama sadece bir ay önce bu dizüstü Abt aldım. TQ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu HP arama çalıştığınızda kötü olabilir
| |||
| |||
| gibi bu iki program aynı zamanda U bulunan kamera kullanmaya çalışıyorsunuz bu sesler aşağı ilk o zaman bir arkadaşım dizüstü gidermek ve o da aynı şeyi yanlış giden vardı kullanmak gerekir bunlardan biri kapalı gerekir. |