менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Встроенная веб-камера проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 лютого 2008, 18:08
Член групи

Default Встроенная веб-камера проблема

Привіт, І. допомогою HP Pavilion dv9500 ноутбук. веб-камери не функціонують належним чином. час від часу камера працює як і має бути, але через деякий час наступного річ, яку ви знаєте, скажу нахиляє виявити будь-яку веб-камеру, або веб-камера не підключений До речі, І. допомогою MSN Messenger і skpye.

НР це програмне забезпечення під назвою "HP Webcam" Раніше я клацніть його, щоб перевірити, якщо мій веб-камера працює чи ні. коли його не працює, на екрані просто показав логотип HP, ТАТ все

Я намагався отримати допомогу від Windows допомогти, але це не зробити багато чого. часом його роботи тільки штраф і наступного Ноя U річ вона не працює більше.

Я намагався перевірки диспетчер пристроїв, все працює нормально, не було проблемою знайти. Чи може бути водієм? але я тільки що купила цей ноутбук Abt місяць тому.

TQ
Old 9 лютого 2008, 20:47
Забороненої угруповання

вона може бути погано намагаюся зателефонувати к.с.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old
Нові члени групи

це звучить як існують дві програми намагаються використовувати камеру на одну і ту же час необхідно закрити одну з них на Першій тоді ви повинні бути в змозі використати її виправити іншому ноутбуку, і вона те ж саме відбувається неправильно.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.