![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tata je dobio samo njegov Kodak 5500 AIO i zamjenjuje njegov stari HP printer AIO wirless. Sada je u mogućnosti to izraditi Kodak 5500 AIO da postanu bežične. Ima li tajnu? Nam je potrebna pomoć, molim vas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA svibanj biti krivo, ali ja dont misliti ovaj printer ima bežičnu sposobnost.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PCLinuxos kako beľičnih setup sa netgear wn111v2 | mannu66 | Linux OS i alternativna | 0 | 8. lipnja 2009 19:35 |
| Kodak ESP7 mogu biti i direktni mrežni pisač spojiti u isto vrijeme? | Kristijan | Digital Imaging & Pisači | 2 | 24. svibanj 2009 11:06 |
| Bežična povezivost setup za moj laptop | dewbach | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20. svibanj 2009 18:19 |
| Bežične mreže - Brzo postaje Standardni postav | Hybr! D | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. svibanj 2008 05:59 |
| Tutorial: Postavljanje bežične mreže | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 15. ožujak 2008 09:13 |
| Thread Tools | |
| |