![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Пап тільки що отримав свою Kodak 5500 AIO і замінити свій старий HP AIO Wirless принтер. Тепер він не в змозі зробити Kodak 5500 AIO стати бездротової. Чи є секрет? Нам потрібна допомога, будь ласка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, я помиляюся, але я думаю, що це Dont принтер бездротових можливостей.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PCLinuxOS те, як налаштувати бездротову з NETGEAR wn111v2 | mannu66 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 8 червня 2009 19:35 |
| Може бути Kodak ESP7 мережний принтер і пряме підключення в той же час? | Kristijan | Digital Imaging & Принтери | 2 | 24 травня 2009 11:06 |
| Бездротове підключення настройка для мого ноутбука | dewbach | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 травня 2009 18:19 |
| Безпровідні мережі - швидко стає стандартною установці | Hybr! D | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 22 травня 2008 05:59 |
| Підручник: налаштувати бездротову мережу | serverguy | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 15 березня 2008 09:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |