![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám malé podniky a potřebují základní kombinace tiskárna / fax / kopírka stroj. Nepotřebujete barevné tisk. Potřeba návrhy na to, zda si koupit nebo inkoustové Lazer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laser bývá mnohem dražší.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží, co od vašeho, jako Dave řekl Laserové tiskárny mají tendenci být dražší, ale můžete tisknout stránky mnohem rychleji, ale inkoustové tiskárny bývají lepší kvalitu tisku fotografií, ale jak jste říkal, jediné co potřebujete, černé a bílé, že bit pravděpodobně není ' t odkazují na vás.
| |||
| |||
| Potřebujete rychlosti spojené s vaší tiskové kapacity potřebuje? Pokud ano laseru více životaschopnou možností. Je-li rychlost nemá žádný význam, potom inkoustové by bylo z hlediska nákladů efektivnější výběr. I když pomaleji, na inkoustové je lepší hodnota za peníze. Tedy za předpokladu, že rychlost není faktorem. Inkjets mají mnohem pomalejší rychlost tisku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA | Petr Rybář | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2008 06:49 |
| Potřebujete novou tiskárnu ... | craiig | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 4. května 2008 04:39 |
| Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... | Cubeox | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. října 2006 06:34 |
| Tiskárny - Který z nich byste si přál Toner nebo Inkoustové? | Závada | Obecné Hardware Chat | 3 | 26. Září 2006 12:12 |
| Thread Nástroje | |
| |