![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια μικρή επιχείρηση και η ανάγκη μιας βασικής συνδυασμοί εκτυπωτή / φαξ / αντιγραφικό μηχάνημα. Να μην χρειάζεται χρώμα εκτύπωσης. Ανάγκη προτάσεις για το αν θα αγοράσω ένα inkjet ή LAZER. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laser τείνει να είναι πολύ πιο ακριβά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το τι σας αφού, όπως είπε ο Dave Laser εκτυπωτές τείνει να είναι πιο ακριβά, όμως τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις σελίδες πολύ πιο γρήγορα, ωστόσο οι εκτυπωτές inkjet τείνουν να εκτυπώσετε φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας, αλλά όπως είπατε και εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι μαύρο και άσπρο, λίγο ότι πιθανώς Τι " t αναφέρονται σε σένα.
| |||
| |||
| Χρειάζεστε ταχύτητα εκτύπωσης που συνδέονται με την ικανότητα σας ανάγκες; Αν ναι, με λέιζερ είναι μια πιο βιώσιμη επιλογή. Αν ταχύτητας δεν έχει καμία σημασία, στη συνέχεια ένα μελάνι αεριωθουμένων θα ήταν πιο αποτελεσματικό από άποψη κόστους επιλογή. Αν και πιο αργή, ο inkjet είναι καλύτερη αξία για τα χρήματα. Αυτή είναι, με την υπόθεση της ταχύτητας δεν αποτελεί παράγοντα. Inkjets έχουν μια πολύ πιο αργή ταχύτητα εκτύπωσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Χρειάζεστε ένα νέο εκτυπωτή ... | craiig | Digital Imaging & Printers | 3 | 4η Μαΐου 2008 04:39 |
| Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... | Cubeox | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Οκτ 2006 06:34 |
| Εκτυπωτής - Ποιο από τα δύο μήπως προτιμάτε Toner ή Inkjet; | Πρόβλημα | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26η Σεπ 2006 12:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |