![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי עסק קטן ואת צריכה בסיסיים שילוב מדפסת / פקס / מכונת Copier. האם לא צריך להדפיס בצבע. צריך הצעות כמו האם לקנות דיו או lazer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לייזר נוטה להיות הרבה יותר יקר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי מה את אחרי, כמו דייב אמר מדפסות לייזר נוטה להיות יקר יותר, אולם ניתן להדפיס דפים הרבה יותר מהר, עם זאת דיו למדפסות נוטים להדפיס תמונות באיכות טובה יותר, אבל כמו שאמרת אתה צריך רק שחור ולבן, כי ככל הנראה אין ביט ' לא מתייחסים אליך.
| |||
| |||
| אתה צריך מהירות הדפסה הקשורים קיבולת הצרכים שלך? אם כך הוא לייזר יותר בר קימא אפשרות. אם מהירות היא לא של חשיבות, ולאחר מכן של דיו הסילון יהיה יותר העלות האפקטיבית ברירה. אף על פי איטית יותר, של דיו היא ערך גבוה יותר עבור הכסף. כלומר, בהנחה המהירות אינה גורם. Inkjets יש הרבה יותר איטית יותר מהירות ההדפסה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| צריך מדפסת חדשה ... | craiig | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 4th מאי 2008 04:39 |
| מדפסת חדשה - 3 פונקציות 1 המדפסת ... | Cubeox | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 21st אוקטובר 2006 06:34 |
| למדפסת - איזה מהם את מעדיפה בטונר או דיו? | תקלה | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 26 ספטמבר 2006 12:12 |
| שרשרת כלים | |
| |