![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám malé podniky a potrebujú základné kombinácie tlačiareň / fax / kopírka stroj. Nepotrebujete farebné tlač. Potreba návrhy na to, či si kúpiť alebo atramentové Lazer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laser býva omnoho drahšie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží, čo od vášho, ako Dave povedal Laserové tlačiarne majú tendenciu byť drahšie, ale môžete tlačiť stránky oveľa rýchlejšie, ale atramentové tlačiarne bývajú lepšiu kvalitu tlače fotografií, ale jak ste říkal, jediné čo potrebujete, čiernej a bielej, že bit pravdepodobne nie je ' t odkazujú na vás.
| |||
| |||
| Potrebujete rýchlosti spojené s vašou tlačovej kapacity potrebuje? Ak áno lasera viac životaschopnou možnosťou. Ak je rýchlosť nemá žiadny význam, potom atramentové by bolo z hľadiska nákladov efektívnejší výber. I keď pomalšie, na atramentové je lepšia hodnota za peniaze. Teda za predpokladu, že rýchlosť nie je faktorom. Inkjets majú oveľa pomalší rýchlosť tlače. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 30. September 2008 05:02 |
| Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA | Petr Rybář | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2008 06:49 |
| Potrebujete novú tlačiareň ... | craiig | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 4. mája 2008 04:39 |
| Nové tlačiarne - 3 funkcie v 1 tlačiareň ... | Cubeox | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. októbra 2006 06:34 |
| Tlačiarne - Ktorý z nich by ste si želal Toner alebo Atramentové? | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26. September 2006 12:12 |
| Thread Tools | |
| |