![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є невеликий бізнес і необхідність поєднання основних принтер / факс / копир машині. Він більше не потрібен кольорового друку. Необхідність пропозицій щодо того, щоб купити струминному або лазерному. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лазерний, як правило, набагато дорожче.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від ваших після, як сказав Дейв Лазерні принтери, як правило, більш дорогі, однак, може друкувати сторінки набагато швидше, однак, як правило струменеві принтери для друку фотографій кращої якості, але, як ви сказали, вам необхідно чорні і білі, що, ймовірно, розрядні Doesn ' T відносяться до вас.
| |||
| |||
| Вам потрібна швидкість, пов'язані з вашим друкарських потужностей потребам? Якщо це так лазерного є більш прийнятним варіантом. Якщо швидкість не має значення, то струменеві б більш економічно ефективним вибором. Хоча повільніше, струменевий принтер краще Співвідношення ціна / якість. Тобто, припускаючи, швидкість не є фактором. Струминні мають набагато повільніше швидкість друку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Потрібен новий принтер ... | craiig | Digital Imaging & Принтери | 3 | 4 травня 2008 04:39 |
| Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... | Cubeox | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 жовтня 2006 06:34 |
| Принтер - Яку ви віддаєте перевагу тонера чи струменевий? | Glitch | Генеральний обладнання чат | 3 | 26 вересня 2006 12:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |