![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Lexmark E232 и тя се отпечатва само глоба. Но когато се опитам да печатате от Outlook тя ми даде следната грешка. един Runtime грешка occrred. Желаете ли да трасирате. Линия 2020 неопределен грешка. Това е само в Outlook. Този принтер е споделено с някой друг в моя офис. Аз съм текат Windows XP SP2 на всички машини. Всичко беше наред до момента. Аз не знам какво се е случило, моля помощ. Благодарности, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изпратено принтирай работа за байпас тава, но принтер поддържа отпечатване от основните тава | BreannaRice | Digital Imaging & Принтери | 0 | 10 Юни 2009 12:44 |
| Принтер Lexmark Z12 - Vista - Принтинг празна страница | jefechico | Digital Imaging & Принтери | 0 | 28 май 2009 г. 21:02 |
| Печатане от Интернет - HPC6280 всичко-в-едно Принтер | MoodyBlue | Digital Imaging & Принтери | 4 | 14 май 2009 г. 09:17 |
| Помощ с моя принтер Lexmark? | swee8 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 ноември 2008 07:10 |
| Принтер изведнъж отпечатване празни страници (макар тестова страница отпечатъци ОК) | камея | Digital Imaging & Принтери | 1 | 24 ноември 2007 21:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |