по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер Lexmark E232 не отпечатване от Outlook

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юни 2009 г., 11:44
Новите държави Група

Default Принтер Lexmark E232 не отпечатване от Outlook

Имам Lexmark E232 и тя се отпечатва само глоба. Но когато се опитам да печатате от Outlook тя ми даде следната грешка.

един Runtime грешка occrred. Желаете ли да трасирате. Линия 2020 неопределен грешка.

Това е само в Outlook.

Този принтер е споделено с някой друг в моя офис.

Аз съм текат Windows XP SP2 на всички машини.

Всичко беше наред до момента. Аз не знам какво се е случило, моля помощ.

Благодарности,
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изпратено принтирай работа за байпас тава, но принтер поддържа отпечатване от основните тава BreannaRice Digital Imaging & Принтери 0 10 Юни 2009 12:44
Принтер Lexmark Z12 - Vista - Принтинг празна страница jefechico Digital Imaging & Принтери 0 28 май 2009 г. 21:02
Печатане от Интернет - HPC6280 всичко-в-едно Принтер MoodyBlue Digital Imaging & Принтери 4 14 май 2009 г. 09:17
Помощ с моя принтер Lexmark? swee8 Digital Imaging & Принтери 1 21 ноември 2008 07:10
Принтер изведнъж отпечатване празни страници (макар тестова страница отпечатъци ОК) камея Digital Imaging & Принтери 1 24 ноември 2007 21:02
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc