menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Tiskárna Lexmark E232 není tisk z aplikace Outlook

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2009, 11:44
Nový člen skupiny

Default Tiskárna Lexmark E232 není tisk z aplikace Outlook

Mám Lexmark E232 a to tiskne v pohodě. ale když chci tisknout z aplikace Outlook je dej mi tyto chyby.

jeden runtime chyba occrred. Přejete si debug. Line 2020 blíže nespecifikované chybě.

Toto je jen v aplikaci Outlook.

Tato tiskárna je rovněž sdílet s někým jiným v mé kanceláři.

Já jsem s operačním systémem Windows XP SP2 na všech strojích.

Všechno v pořádku, až teď. Nevím, co se stalo, prosím pomozte.

Díky,
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Posláno tisk obejít zásobníku, ale udržuje tiskárnu tisk z hlavní liště BreannaRice Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 10. červen 2009 12:44
Tiskárna Lexmark Z12 - Vista - Tisk prázdné stránky jefechico Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 28. května 2009 21:02
Tisk z internetu - HPC6280 "all-in-One tiskárny MoodyBlue Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 14. května 2009 09:17
Pomoc s mým tiskárny Lexmark? swee8 Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 21. listopadu 2008 07:10
Tiskárna náhle tisk prázdných stránek (ThO zkušební stránka vytiskne OK) portrét Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 24. listopadu 2007 21:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.