![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Lexmark E232 a to tiskne v pohodě. ale když chci tisknout z aplikace Outlook je dej mi tyto chyby. jeden runtime chyba occrred. Přejete si debug. Line 2020 blíže nespecifikované chybě. Toto je jen v aplikaci Outlook. Tato tiskárna je rovněž sdílet s někým jiným v mé kanceláři. Já jsem s operačním systémem Windows XP SP2 na všech strojích. Všechno v pořádku, až teď. Nevím, co se stalo, prosím pomozte. Díky, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Posláno tisk obejít zásobníku, ale udržuje tiskárnu tisk z hlavní liště | BreannaRice | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 10. červen 2009 12:44 |
| Tiskárna Lexmark Z12 - Vista - Tisk prázdné stránky | jefechico | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 28. května 2009 21:02 |
| Tisk z internetu - HPC6280 "all-in-One tiskárny | MoodyBlue | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 14. května 2009 09:17 |
| Pomoc s mým tiskárny Lexmark? | swee8 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 21. listopadu 2008 07:10 |
| Tiskárna náhle tisk prázdných stránek (ThO zkušební stránka vytiskne OK) | portrét | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 24. listopadu 2007 21:02 |
| Thread Nástroje | |
| |