![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Lexmark E232 és azt kiírja csak finom. de amikor megpróbálok nyomtatni kilátások azt add nekem a következő hiba. a futásidejű hiba occrred. Szeretne hibakeresést. Line 2020 meghatározatlan hiba. Ez csak az Outlook programban. Ez a nyomtató is megosztott valaki az irodámban. Én Windows XP SP2 minden gépen. Minden rendben volt egészen mostanáig. Nem tudom mi történt, kérem, segítsen. Köszönöm, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elküldött nyomtatási feladat, hogy megkerülje a tálcát, de tartja a nyomtató nyomtat fő tálca | BreannaRice | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 10. június 2009 12:44 |
| Lexmark Z12 Nyomtató - Vista - Üres oldal nyomtatása | jefechico | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 28. május 2009 21:02 |
| Nyomtatás az Internet - HPC6280 all-in-one nyomtató | MoodyBlue | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 14. május 2009 09:17 |
| Segítség az én Lexmark nyomtató? | swee8 | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 21. november 2008 07:10 |
| A nyomtató egyszerre csak nyomtatás üres oldalak (tho tesztoldalon kiírja OK) | kámea | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 24. november 2007 21:02 |
| Téma eszközök | |
| |