mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Lexmark E232 spausdintuvas negali spausdinti iš programos Outlook

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 4, 2009, 11:44
Naujas Narys

Default Lexmark E232 spausdintuvas negali spausdinti iš programos Outlook

Turiu Lexmark E232 ir ji spausdina gerai. bet kai bandau spausdinti iš programos Outlook ji man tokia klaida.

Runtime error has occrred. Ar norite derinti. Line 2.020 nepatikslinta klaida.

Tai tik į Outlook.

Šis spausdintuvas yra taip pat kartu su kitu į "Mano Office.

Aš Windows XP SP2, visi automatai.

Viskas buvo gerai iki šiol. Aš nežinau, kas atsitiko Please help.

Ačiū,
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išsiųsta spausdinimo apeiti padėklas, bet spausdintuvas palaiko spausdinimo iš pagrindinių plokštelės BreannaRice Digital Imaging & Printers 0 Birželis 10, 2009 12:44
Lexmark Z12 Spausdintuvas - Vista - Spausdinimas Blank Page jefechico Digital Imaging & Printers 0 Gegužė 28, 2009 21:02
Spausdinimas iš interneto - HPC6280 All-in-One Printer MoodyBlue Digital Imaging & Printers 4 Gegužė 14, 2009 09:17
Pagalba Mano Lexmark printer? swee8 Digital Imaging & Printers 1 Lapkritis 21, 2008 07:10
Spausdintuvas staiga spausdinimo tuščių puslapių (tho bandymo puslapyje grafika Gerai) epizodinis Digital Imaging & Printers 1 Lapkritis 24, 2007 21:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.