rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Drukarka Lexmark E232 nie drukowania z programu Outlook

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 czerwca 2009, 11:44
Nowe państwa grupy

Default Drukarka Lexmark E232 nie drukowania z programu Outlook

Mam Lexmark E232 i Drukuje dobrze. ale kiedy próbuję drukować z perspektywy to wydaje mi się następujący komunikat o błędzie.

runtime jeden błąd occrred. Czy chcesz debugować. Linia 2020 nieokreślonej błędu.

To jest tylko w programie Outlook.

Ta drukarka jest także wspólnie z kimś innym w moim biurze.

Jestem z systemem Windows XP z dodatkiem SP2 na wszystkich komputerach.

Wszystko było dobrze aż do teraz. Nie wiem co się stało należy pomóc.

Dzięki,
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wysłane wydruku do zasobnika obwodnicy, ale drukarka zachowuje drukowania z głównych zasobnika BreannaRice Digital Imaging & Printers 0 10 cze 2009 12:44
Drukarka Lexmark Z12 - Vista - Drukowanie Blank Page jefechico Digital Imaging & Printers 0 28 maja 2009 21:02
Drukowanie z Internetu - HPC6280 All-in-One Printer MoodyBlue Digital Imaging & Printers 4 14 maja 2009 09:17
Pomoc z mojej drukarki Lexmark? swee8 Digital Imaging & Printers 1 21 listopad 2008 07:10
Drukarka nagle drukowaniem pustych stron (tho strona testowa drukuje OK) kamea Digital Imaging & Printers 1 24 listopada 2007 21:02
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.