![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Lexmark E232 i Drukuje dobrze. ale kiedy próbuję drukować z perspektywy to wydaje mi się następujący komunikat o błędzie. runtime jeden błąd occrred. Czy chcesz debugować. Linia 2020 nieokreślonej błędu. To jest tylko w programie Outlook. Ta drukarka jest także wspólnie z kimś innym w moim biurze. Jestem z systemem Windows XP z dodatkiem SP2 na wszystkich komputerach. Wszystko było dobrze aż do teraz. Nie wiem co się stało należy pomóc. Dzięki, |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wysłane wydruku do zasobnika obwodnicy, ale drukarka zachowuje drukowania z głównych zasobnika | BreannaRice | Digital Imaging & Printers | 0 | 10 cze 2009 12:44 |
| Drukarka Lexmark Z12 - Vista - Drukowanie Blank Page | jefechico | Digital Imaging & Printers | 0 | 28 maja 2009 21:02 |
| Drukowanie z Internetu - HPC6280 All-in-One Printer | MoodyBlue | Digital Imaging & Printers | 4 | 14 maja 2009 09:17 |
| Pomoc z mojej drukarki Lexmark? | swee8 | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 listopad 2008 07:10 |
| Drukarka nagle drukowaniem pustych stron (tho strona testowa drukuje OK) | kamea | Digital Imaging & Printers | 1 | 24 listopada 2007 21:02 |
| Narzędzia wątku | |
| |