az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Lexmark E232 Yazıcı açısı değil yazdırma

Reply

Konu Araçları
Old 4 Haziran 2009, 11:44
Yeni Üye Grubu

Default Lexmark E232 Yazıcı açısı değil yazdırma

Ben bir Lexmark E232 ve sadece iyi yazdırır. ama ben Outlook bana aşağıdaki hata verir yazdırmaya çalışın.

bir çalışma zamanı hatası occrred vardır. Hata ayıklamak istiyor musunuz. Hattı 2020 bilinmeyen hata.

Bu sadece bakış açısı yer almaktadır.

Bu yazıcı da ofisimde bir başkası ile paylaşılıyor.

Bütün makineler üzerinde Windows XP SP2 kullanıyorum.

Şimdiye kadar her şey iyi oldu. Ne mutlu etmek yardım etmek oldu bilmiyorum.

Teşekkürler,
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gönderilmiş yazdırma işi tepsi atlatmak, ancak yazıcı ana tepsi yazdırma tutar BreannaRice Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 10. Haziran 2009 12:44
Lexmark Z12 Yazıcı - Vista - Baskı Boş Sayfa jefechico Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 28 Mayıs 2009 21:02
Baskı Internet - HPC6280 all-in-One Yazıcı MoodyBlue Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 4 14 May 2009 09:17
Benim Lexmark yazıcı ile Yard? swee8 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 21. Kasım 2008 07:10
Yazıcı aniden Tamam baskı) (tho test sayfası boş sayfaları yazdırma Cameo Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 24. Kasım 2007 21:02
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından