![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir Lexmark E232 ve sadece iyi yazdırır. ama ben Outlook bana aşağıdaki hata verir yazdırmaya çalışın. bir çalışma zamanı hatası occrred vardır. Hata ayıklamak istiyor musunuz. Hattı 2020 bilinmeyen hata. Bu sadece bakış açısı yer almaktadır. Bu yazıcı da ofisimde bir başkası ile paylaşılıyor. Bütün makineler üzerinde Windows XP SP2 kullanıyorum. Şimdiye kadar her şey iyi oldu. Ne mutlu etmek yardım etmek oldu bilmiyorum. Teşekkürler, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gönderilmiş yazdırma işi tepsi atlatmak, ancak yazıcı ana tepsi yazdırma tutar | BreannaRice | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 10. Haziran 2009 12:44 |
| Lexmark Z12 Yazıcı - Vista - Baskı Boş Sayfa | jefechico | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 28 Mayıs 2009 21:02 |
| Baskı Internet - HPC6280 all-in-One Yazıcı | MoodyBlue | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 4 | 14 May 2009 09:17 |
| Benim Lexmark yazıcı ile Yard? | swee8 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 21. Kasım 2008 07:10 |
| Yazıcı aniden Tamam baskı) (tho test sayfası boş sayfaları yazdırma | Cameo | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 24. Kasım 2007 21:02 |
| Konu Araçları | |
| |