menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Lexmark nebudou tisknout na nové počítače Dell

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 01:02
Nový člen skupiny

Default Lexmark nebudou tisknout na nové počítače Dell

Pokusil jsem se instalovat své stávající Lexmark X7170 na mé nové počítače Dell. Zdá se, že instalace OK, ale na MS funguje program, který přišel předinstalovány nebude tisknout nic. Udělal jsem si na tiskárně vytisknout zkušební stránku, když jsem byl vyzván k tisku autoportrét zarovnání stránky.
Nejste si jisti, na tomto místě, pokud je nějaký problém s tiskárnou, nebo pokud se jedná o textový procesor pracuje program. A MS Works9 kotouč přišel s počítačem, ale nezdá se instalovat.
Any ideas?
Ron
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Tiskárna Lexmark E232 není tisk z aplikace Outlook haiku Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2009 11:44
Lexmark X1180 Vytiskne prázdné stránky Windwalker55 Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 24. květen 2009 20:12
Odstínech šedi v Lexmark 1150 tralethegreat Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 22. května 2009 19:44
Nelze tisknout - Dell E1505 BlackDragon0480 Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 26 leden 2009 10:39
Pomoc s mým tiskárny Lexmark? swee8 Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 21. listopadu 2008 07:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.