![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokusil jsem se instalovat své stávající Lexmark X7170 na mé nové počítače Dell. Zdá se, že instalace OK, ale na MS funguje program, který přišel předinstalovány nebude tisknout nic. Udělal jsem si na tiskárně vytisknout zkušební stránku, když jsem byl vyzván k tisku autoportrét zarovnání stránky. Nejste si jisti, na tomto místě, pokud je nějaký problém s tiskárnou, nebo pokud se jedná o textový procesor pracuje program. A MS Works9 kotouč přišel s počítačem, ale nezdá se instalovat. Any ideas? Ron |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tiskárna Lexmark E232 není tisk z aplikace Outlook | haiku | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2009 11:44 |
| Lexmark X1180 Vytiskne prázdné stránky | Windwalker55 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 24. květen 2009 20:12 |
| Odstínech šedi v Lexmark 1150 | tralethegreat | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 22. května 2009 19:44 |
| Nelze tisknout - Dell E1505 | BlackDragon0480 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 26 leden 2009 10:39 |
| Pomoc s mým tiskárny Lexmark? | swee8 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 21. listopadu 2008 07:10 |
| Thread Nástroje | |
| |