![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Lexmark X1180 pracuje dobre is XP, Vista a novo inštalovaných Lexmark ovládače pre Vista na Lexmark stránkach. Teraz je tlačiareň tlačí len prázdne stránky. Kazety nie sú blokované alebo prázdne, pretože sa pri výrobe atramentu otrela naprieč prázdny list papiera. Sú to také správne nainštalovaná. Keď som bola inštalácia tlačiarne a bol požiadaný, aby zvoliť obrázok, ktorý bol najlepší z dostupných možností (Series Inštalácia, Part 2) Obrázky vyrobené tlačiarne boli vyblednuté oblastiach s chýbajúce Ako môžem docílit toho, aby moje práce tlačiareň?!? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE7 Repetitiously otvorí prázdne stránky | littlemnkey | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 11. júna 2009 15:59 |
| Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky | jefechico | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 28. mája 2009 21:02 |
| HP tlačiareň vytlačí jednu stranu a hází jeden prázdny | gmcomputerservices | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 19. december 2008 05:36 |
| Pomoc s mojím tlačiarne Lexmark? | swee8 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. novembra 2008 07:10 |
| Tlačiareň náhle tlač prázdnych stránok (Tho skúšobné stránka vytiskne OK) | portrét | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 24. novembra 2007 21:02 |
| Thread Tools | |
| |