![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja jestem przy użyciu drukarki Lexmark Z12 z moim systemem, który działa pod Vista OS. Gdy zdecydujesz się wydrukować dokument przy użyciu najlepszej jakości wydruku Tryb wypisuje mi pustą stronę. Może to być spowodowane tym Vista nie obsługuje trybu jakości drukowania lub innego problemu? I zastępuje kasetę z nową dzisiaj i dostosowane do głów i zwykłej i nadal nie możesz go wydrukować w trybie najwyższej jakości. Dziękuję. |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Drukarka Lexmark E232 nie drukowania z programu Outlook | haiku | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 czerwca 2009 11:44 |
| Lexmark X1180 drukuje puste strony | Windwalker55 | Digital Imaging & Printers | 0 | 24 maja 2009 20:12 |
| HP Drukarka drukuje jedną stronę i rzuca jeden pusty | gmcomputerservices | Digital Imaging & Printers | 1 | 19 grudnia 2008 05:36 |
| Pomoc z mojej drukarki Lexmark? | swee8 | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 listopad 2008 07:10 |
| Drukarka nagle drukowaniem pustych stron (tho strona testowa drukuje OK) | kamea | Digital Imaging & Printers | 1 | 24 listopada 2007 21:02 |
| Narzędzia wątku | |
| |