menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky

Reply

Thread Tools
Old 28. mája 2009, 21:02
Nový člen skupiny

Default Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky

Som pomocou tlačiarne Lexmark Z12 s mojím systémom, ktorý beží pod OS Vista. Keď som si vytlačiť dokument s použitím najlepšiu kvalitu tlače Spôsob ju tlačí mi len prázdna stránka. Mohlo to byť spôsobené Vista nebude podporovať tento systém kvality tlače alebo nejaké iné problémy? I nahrádza kazetu s novou dnes a zjednotil hlavy a obvyklé a já stále nemôže dostať do tlače v najlepšej kvalite režime. Ďakujem ti.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Tlačiareň Lexmark E232 nie je tlač z programu Outlook Haiku Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 4. júna 2009 11:44
Lexmark X1180 Vytlačí prázdne stránky Windwalker55 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 24. máj 2009 20:12
HP tlačiareň vytlačí jednu stranu a hází jeden prázdny gmcomputerservices Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 19. december 2008 05:36
Pomoc s mojím tlačiarne Lexmark? swee8 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 21. novembra 2008 07:10
Tlačiareň náhle tlač prázdnych stránok (Tho skúšobné stránka vytiskne OK) portrét Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 24. novembra 2007 21:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.