![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som pomocou tlačiarne Lexmark Z12 s mojím systémom, ktorý beží pod OS Vista. Keď som si vytlačiť dokument s použitím najlepšiu kvalitu tlače Spôsob ju tlačí mi len prázdna stránka. Mohlo to byť spôsobené Vista nebude podporovať tento systém kvality tlače alebo nejaké iné problémy? I nahrádza kazetu s novou dnes a zjednotil hlavy a obvyklé a já stále nemôže dostať do tlače v najlepšej kvalite režime. Ďakujem ti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tlačiareň Lexmark E232 nie je tlač z programu Outlook | Haiku | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2009 11:44 |
| Lexmark X1180 Vytlačí prázdne stránky | Windwalker55 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 24. máj 2009 20:12 |
| HP tlačiareň vytlačí jednu stranu a hází jeden prázdny | gmcomputerservices | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 19. december 2008 05:36 |
| Pomoc s mojím tlačiarne Lexmark? | swee8 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. novembra 2008 07:10 |
| Tlačiareň náhle tlač prázdnych stránok (Tho skúšobné stránka vytiskne OK) | portrét | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 24. novembra 2007 21:02 |
| Thread Tools | |
| |