мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Лексмарк З12 Принтер - Виста - Штампање Празан Страница

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28 сви 2009, 21:02
Нови члан групе

Default Лексмарк З12 Принтер - Виста - Штампање Празан Страница

Ја сам помоћу Лексмарк З12 принтер са мојим систем који покреће под Виста ОС. Када сам се одлучио за штампање документа коришћењем најквалитетнијих штампај моде га исписује ми празну страницу. Ово би могло бити последица Виста не подрл̌ава ову штампај моду квалитета или неки други проблем? Кассета сам заменио са нови данас и поравнати главе и уобиццајеном и даље не могу добити за штампање у најквалитетнији начин. Хвала.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лексмарк Е232 Штампач није штампања из програма Оутлоок Хаику Дигитал Имагинг & Штампачи 0 4. јуна 2009 11:44
Лексмарк Кс1180 фотографије Бланк Пагес Уиндуалкер55 Дигитал Имагинг & Штампачи 0 24 мај 2009 20:12
ХП Принтер исписује једну страницу и баца ван један празан гмцомпутерсервицес Дигитал Имагинг & Штампачи 1 19 децембар 2008 05:36
Помоћ са мојим Лексмарк принтер? суее8 Дигитал Имагинг & Штампачи 1 21 новембар 2008 07:10
Принтер изненада штампу празним страницама (мада пробној страници исписује ОК) накит од Лаве Дигитал Имагинг & Штампачи 1 24 новембар 2007 21:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц