az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Lexmark Z12 Yazıcı - Vista - Baskı Boş Sayfa

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 21:02 28.
Yeni Üye Grubu

Default Lexmark Z12 Yazıcı - Vista - Baskı Boş Sayfa

Hangi Vista işletim sistemi altında çalışan benim sistem ile bir Lexmark Z12 yazıcı kullanıyorum. Bir belge bana boş bir sayfa yazdırır en iyi kalitede baskı modunu kullanarak yazdırmak için seçin. Might Bu Vista için bu baskı modunda kalitesi veya başka bir sorun nedeniyle destek değil mi? Ben yeni bir bugün Kartuşu değiştirilmesi ve başkanlık ve genel ve yine de en iyi kalite modunda yazdırmak için can't get hizalanmasını. Teşekkürler.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lexmark E232 Yazıcı açısı değil yazdırma haiku Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 4. Haziran 2009 11:44
Lexmark X1180 Baskı Boş Sayfalar Windwalker55 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 24 May 2009 20:12
HP Yazıcı bir sayfa yazdırır ve atıyor bir boş gmcomputerservices Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 19. Aralık 2008 05:36
Benim Lexmark yazıcı ile Yard? swee8 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 21. Kasım 2008 07:10
Yazıcı aniden Tamam baskı) (tho test sayfası boş sayfaları yazdırma Cameo Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 24. Kasım 2007 21:02
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından