![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hangi Vista işletim sistemi altında çalışan benim sistem ile bir Lexmark Z12 yazıcı kullanıyorum. Bir belge bana boş bir sayfa yazdırır en iyi kalitede baskı modunu kullanarak yazdırmak için seçin. Might Bu Vista için bu baskı modunda kalitesi veya başka bir sorun nedeniyle destek değil mi? Ben yeni bir bugün Kartuşu değiştirilmesi ve başkanlık ve genel ve yine de en iyi kalite modunda yazdırmak için can't get hizalanmasını. Teşekkürler. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lexmark E232 Yazıcı açısı değil yazdırma | haiku | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 4. Haziran 2009 11:44 |
| Lexmark X1180 Baskı Boş Sayfalar | Windwalker55 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 24 May 2009 20:12 |
| HP Yazıcı bir sayfa yazdırır ve atıyor bir boş | gmcomputerservices | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 19. Aralık 2008 05:36 |
| Benim Lexmark yazıcı ile Yard? | swee8 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 21. Kasım 2008 07:10 |
| Yazıcı aniden Tamam baskı) (tho test sayfası boş sayfaları yazdırma | Cameo | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 1 | 24. Kasım 2007 21:02 |
| Konu Araçları | |
| |