менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер Lexmark Z12 - Vista - друк порожніх сторінок

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 21:02
Нові члени групи

Default Принтер Lexmark Z12 - Vista - друк порожніх сторінок

Я використовую принтер Lexmark Z12 з моєю системою, яка працює під управлінням операційної системи Vista. Коли я вибираю для друку документів за допомогою кращого режиму якості друку він виводить мене пуста сторінка. Може це бути пов'язано з Vista не підтримує цього режиму якості друку або інших проблем? Я замінити картридж на новий і погоджені сьогодні керівники та звичайним, і я до сих пір не можу отримати його на друк в режимі найкращої якості. Спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Принтер Lexmark E232 не друкує з Outlook Хайку Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2009 11:44
Lexmark X1180 Друк Порожні сторінки Windwalker55 Digital Imaging & Принтери 0 24 травня 2009 20:12
Принтер HP друкує одну сторінку і кидає з однієї порожній gmcomputerservices Digital Imaging & Принтери 1 19 грудня 2008 05:36
Допомога в моєму принтері Lexmark? swee8 Digital Imaging & Принтери 1 21 листопада 2008 07:10
Принтер раптом друк порожніх сторінок (Tho тестову сторінку друкує ОК) Камея Digital Imaging & Принтери 1 24 листопада 2007 21:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.