![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую принтер Lexmark Z12 з моєю системою, яка працює під управлінням операційної системи Vista. Коли я вибираю для друку документів за допомогою кращого режиму якості друку він виводить мене пуста сторінка. Може це бути пов'язано з Vista не підтримує цього режиму якості друку або інших проблем? Я замінити картридж на новий і погоджені сьогодні керівники та звичайним, і я до сих пір не можу отримати його на друк в режимі найкращої якості. Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Принтер Lexmark E232 не друкує з Outlook | Хайку | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2009 11:44 |
| Lexmark X1180 Друк Порожні сторінки | Windwalker55 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 24 травня 2009 20:12 |
| Принтер HP друкує одну сторінку і кидає з однієї порожній | gmcomputerservices | Digital Imaging & Принтери | 1 | 19 грудня 2008 05:36 |
| Допомога в моєму принтері Lexmark? | swee8 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 листопада 2008 07:10 |
| Принтер раптом друк порожніх сторінок (Tho тестову сторінку друкує ОК) | Камея | Digital Imaging & Принтери | 1 | 24 листопада 2007 21:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |