manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Webcam Logitech Problem

Reply

Thread Tools
Old 23 svi 2009, 09:16
Member Group

Default Webcam Logitech Problem

Bok.

Imam Logitech Webcamera * dont znati model, jedan nije navedena * izgleda kao oridinary quickcam. Pokušao sam instalirati kamere sa varitey od vozača paketi sa logitechs stranicu i sve sam na dijelu instalacije kada se govori mi da ubacite kamera, ja cam umetnite ga u USB i ne radi ništa. Čak i uz vozača otkrije hardver instaliran Windows cam, ali ne može pronaći bilo kakve drivere za nju, a ja do točke gdje su vozači su i dalje licemjerje nađi prema bilo koji.

Ja sam koristeći Windows XP SP3.

Bilo koji ideja?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS leosar Digital Imaging & Pisači 4 13. travanj 2009 16:15
Mouse Logitech MX518 Problem jamesk General Hardware Chat 8 8. veljača 2009 18:10
Integrirani webcam problem jimbeam Digital Imaging & Pisači 2 19. svibanj 2008 06:49
Logitech Quickcam Pro 4000 Problem rsteenoven General Hardware Chat 7 6. Sep 2007 08:53
Webcam problem seba567 Digital Imaging & Pisači 4 1. kolovoz 2007 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.