![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Imam Logitech Webcamera * dont znati model, jedan nije navedena * izgleda kao oridinary quickcam. Pokušao sam instalirati kamere sa varitey od vozača paketi sa logitechs stranicu i sve sam na dijelu instalacije kada se govori mi da ubacite kamera, ja cam umetnite ga u USB i ne radi ništa. Čak i uz vozača otkrije hardver instaliran Windows cam, ali ne može pronaći bilo kakve drivere za nju, a ja do točke gdje su vozači su i dalje licemjerje nađi prema bilo koji. Ja sam koristeći Windows XP SP3. Bilo koji ideja? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS | leosar | Digital Imaging & Pisači | 4 | 13. travanj 2009 16:15 |
| Mouse Logitech MX518 Problem | jamesk | General Hardware Chat | 8 | 8. veljača 2009 18:10 |
| Integrirani webcam problem | jimbeam | Digital Imaging & Pisači | 2 | 19. svibanj 2008 06:49 |
| Logitech Quickcam Pro 4000 Problem | rsteenoven | General Hardware Chat | 7 | 6. Sep 2007 08:53 |
| Webcam problem | seba567 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 1. kolovoz 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |