![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Nekem van egy Logitech Webkamera * Nem tudom a modellt, egy nem szerepel * tűnik, mint egy oridinary Gyors. Megpróbáltam telepítése a kamera egy varitey járművezetői csomagok logitechs helyén és everytime I get a rész a telepítés, amikor azt mondja, hogy illesszék be kamerát, én beszúrásához USB kamera be, és nem csinál semmit. Még a mozdonyvezetők telepített Windows felismeri a hardvert cam de nem találja a meghajtókat, és én pont, ahol a járművezetők, és még mindig vidám talál. Én a Windows XP SP3. Any ideas? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP Pavilion 6700 Webcam Probléma a Vista operációs | leosar | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 13. április 2009 16:15 |
| Logitech MX518 egér probléma | jamesk | Általános fémáru Chat | 8 | 8. február 2009 18:10 |
| Integrált webkamera probléma | jimbeam | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 19. május 2008 06:49 |
| Logitech Gyors Pro 4000 Probléma | rsteenoven | Általános fémáru Chat | 7 | 6. Szeptember 2007 08:53 |
| Webcam probléma | seba567 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 1. Aug 2007 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |