![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Turiu Logitech Webkamera * Nežinau modelis, vienas nerodomas * atrodo oridinary QuickCam. Mėginau įdiegti fotoaparatą su vairuotojo paketai varitey nuo logitechs svetainėje ir kaskart gaunu į įrenginio dalis, kai jis man sako, įterpti fotoaparatą, aš įterpti cam į USB ir jis nieko nedaro. Net ir įdiegta tvarkyklė Windows aptinka aparatūros cam, bet negali rasti bet jai tvarkykles, ir man rodo, kur vairuotojai ir ji vis dar cant find any. Aš naudoju Windows XP SP3. Any ideas? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Pavilion 6.700 kameros Problema su Vista OS | leosar | Digital Imaging & Printers | 4 | Balandis 13, 2009 16:15 |
| Logitech MX518 pelė Problema | jamesk | General Hardware Chat | 8 | 8 vasaris 2009 18:10 |
| Integruota kamera problema | jimbeam | Digital Imaging & Printers | 2 | Gegužė 19, 2008 06:49 |
| Logitech QuickCam Pro 4.000 Problema | rsteenoven | General Hardware Chat | 7 | 6 rugsėjis 2007 08:53 |
| Kamera problema | seba567 | Digital Imaging & Printers | 4 | 1 rugpjūtis 2007 13:29 |
| Temos įrankiai | |
| |