rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Kamera Logitech Problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 maj 2009, 09:16
Członek grupy

Default Kamera Logitech Problem

Cześć.

Mam Logitech Webkamera * Nie wiem model, jeden nie ma na liście * Wydaje się, jakby oridinary QuickCam. Mam wypróbowany instalowania aparatu w varitey kierowcy opakowań z logitechs każdym miejscu i dostać się do części instalacji, kiedy mówi do mnie, aby wstawić aparat, wstawić do kamery USB i nie robi nic. Nawet z zainstalowanych sterowników Windows wykryje sprzęt cam, ale nie może znaleźć żadnych sterowników do niego, i punkt, gdzie kierowcy są nadal i cant find any.

Ja jestem przy użyciu systemu Windows XP z dodatkiem SP3.

Any ideas?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
HP Pavilion Webcam 6700 Problem z Vista OS leosar Digital Imaging & Printers 4 13 kwiecień 2009 16:15
Logitech MX518 Mouse Problem jamesk Ogólne Hardware Czat 8 8 lutego 2009 18:10
Zintegrowana kamera problem jimbeam Digital Imaging & Printers 2 19 maja 2008 06:49
Logitech Quickcam Pro 4000 Problem rsteenoven Ogólne Hardware Czat 7 6-gi Wrz 2007 08:53
Kamera problem seba567 Digital Imaging & Printers 4 1 sierpnia, 2007 13:29
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.