mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Logitech Webcam Problemã

Reply

Thread Tools
Old 23 mai 2009, 09:16
Grupul de stat

Default Logitech Webcam Problemã

Salut.

Am un Logitech Webcamera * Nu ştiu de model, unul nu este listat * pare ca o oridinary quickcam. Am încercat instalarea aparatului de fotografiat cu un varitey pachete de driver de la site-ul logitechs şi de fiecare dată am ajuns la partea de instalare, atunci când mi-a spus-o pentru a introduce camera, am cam insera în USB şi acesta nu face nimic. Chiar şi cu drivere instalate Windows detectează hardware-ul, dar cam nu poate localiza orice drivere pentru ea, si eu la punct în cazul în care conducătorii auto sunt şi încă mai cant gasi orice.

Sunt utilizaţi Windows XP SP3.

Ai vreo idee?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
HP Pavilion 6700 Webcam Problemã cu sistem de operare Vista leosar Digital Imaging & Imprimante 4 13 aprilie 2009 16:15
Mouse Logitech MX518 Problemã jamesk General Hardware Chat 8 8 februarie 2009 18:10
Webcam integrat problemă jimbeam Digital Imaging & Imprimante 2 19 mai 2008 06:49
Logitech Quickcam Pro 4000 Problemã rsteenoven General Hardware Chat 7 6lea Sep 2007 08:53
Webcam problemă seba567 Digital Imaging & Imprimante 4 1 Aug 2007 13:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.