мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

УЕБЦАМ Логитецх Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 сви 2009, 09:16
Мембер Гроуп

Default УЕБЦАМ Логитецх Проблем

Бок.

Имам Логитецх Уебцамера * донт знати модел, један није наведена * изгледа као оридинары куицкцам. Покушао сам инсталирати камере са варитеы од возача пакети са логитецхс страницу и све сам на делу инсталације када се говори ми да убаците камера, ја цам убаците га у УСБ и не ради ништа. Чак и уз возача открије хардвер инсталиран Уиндоус цам, али не може да пронађе било какве дривер за њу, а ја до тачке где су возачи су и даље лицемјерје наћи било који.

Ја сам помоћу Уиндоуси КСП СП3.

Било који идеја?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ХП Павиљон 6700 УЕБЦАМ Проблем са Виста ОС леосар Дигитал Имагинг & Штампачи 4 13 април 2009 16:15
Моусе Логитецх МКС518 Проблем јамеск Генерал Хардуаре Цхат 8 8 фебруар 2009 18:10
Интегрисани УЕБЦАМ проблем јимбеам Дигитал Имагинг & Штампачи 2 19 мај 2008 06:49
Логитецх Куицкцам Про 4000 Проблем рстееновен Генерал Хардуаре Цхат 7 6. Сеп 2007 08:53
УЕБЦАМ проблем себа567 Дигитал Имагинг & Штампачи 4 1 аугуст 2007 13:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц