![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Имам Логитецх Уебцамера * донт знати модел, један није наведена * изгледа као оридинары куицкцам. Покушао сам инсталирати камере са варитеы од возача пакети са логитецхс страницу и све сам на делу инсталације када се говори ми да убаците камера, ја цам убаците га у УСБ и не ради ништа. Чак и уз возача открије хардвер инсталиран Уиндоус цам, али не може да пронађе било какве дривер за њу, а ја до тачке где су возачи су и даље лицемјерје наћи било који. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП СП3. Било који идеја? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Павиљон 6700 УЕБЦАМ Проблем са Виста ОС | леосар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 13 април 2009 16:15 |
| Моусе Логитецх МКС518 Проблем | јамеск | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 8 фебруар 2009 18:10 |
| Интегрисани УЕБЦАМ проблем | јимбеам | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 19 мај 2008 06:49 |
| Логитецх Куицкцам Про 4000 Проблем | рстееновен | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 6. Сеп 2007 08:53 |
| УЕБЦАМ проблем | себа567 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 1 аугуст 2007 13:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |