![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. У мене є Logitech Webcamera * Dont знаю моделі, один у списку немає * Схоже Oridinary QuickCam. Я спробував встановити камеру з varitey водія пакети з logitechs сайт і кожного разу я отримую в частині встановлення, коли він говорить мені, щоб вставити камери, вставити в USB Cam і він нічого не робить. Навіть з драйверами Windows виявляє апаратне Cam, але не може знайти будь-яких драйверів для нього, і, зазначу, де водіями є і до цих пір нахиляє знайти. Я використовую Windows XP SP3. Будь-які ідеї? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP Pavilion Webcam 6700 Проблеми з ОС Vista | НССПС | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 квітня 2009 16:15 |
| Миша Logitech MX518 проблеми | jamesk | Генеральний обладнання чат | 8 | 8 лютого 2009 18:10 |
| Встроенная веб-камера проблема | JimBeam | Digital Imaging & Принтери | 2 | 19 травня 2008 06:49 |
| Logitech QuickCam Pro 4000 проблеми | rsteenoven | Генеральний обладнання чат | 7 | 6 вересня 2007 08:53 |
| Веб-камера проблема | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1 серпня 2007 13:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |