![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam ja dont mieć drukarkę, ale byłem jeszcze zastanawiasz się, czy jest możliwe, aby drukarkę podczas drukowania bezprzewodowego USB nawet podłączony do komputera? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz kupić specjalny bezprzewodowych drukarek. Z zbudowany w Wi-Fi, aby podłączyć do routera.
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Aby wydrukować Ebook w określonym wzorcem z drukarki | sarvesh007 | Digital Imaging & Printers | 0 | 13 października 2009 05:28 |
| Nie można drukować na udostępnionej drukarki XP z Vista | gavind | Networking, Modems & VoIP | 1 | 31 październik 2008 03:55 |
| Moje drukarki Epson nie drukuj e-maili | foss555 | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 grudzień 2007 13:17 |
| Które drukarki Canon będzie drukować zdjęcia obrazów najszybszy | incarna9 | Digital Imaging & Printers | 2 | 2 sierpnia 2007 07:31 |
| Pomoc! Drukarka nie drukuje - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Printers | 1 | 17 cze 2007 09:53 |
| Narzędzia wątku | |
| |