![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună i dont au încă o imprimantă, dar mă întrebam dacă este posibil să se facă o imprimantă de imprimare wireless, în timp ce nu chiar USB conectat la un calculator? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi cumpăra speciale wireless imprimante. Cu construit in Wi-Fi care se conectează la ruter.
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Pentru a imprima un eBook într-un anumit tipar utilizarea imprimantei | sarvesh007 | Digital Imaging & Imprimante | 0 | 13 octombrie 2009 05:28 |
| Nu se poate imprima la imprimanta partajată XP de la Vista | gavind | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 31 octombrie 2008 03:55 |
| Imprimantă Epson meu nu se va imprima mesajele de poştă electronică | foss555 | Digital Imaging & Imprimante | 2 | 22 decembrie 2007 13:17 |
| Care Canon Imprimanta va imprima imagini foto rapid | incarna9 | Digital Imaging & Imprimante | 2 | 2 august 2007 07:31 |
| Ajuta! Imprimanta nu va imprima - Epson stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Imprimante | 1 | 17 iunie 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |