![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я Dont є принтер, але я ще не було цікаво, якщо це можливо зробити принтер для друку в той час як бездротові USB навіть не підключено до комп'ютера? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете купити спеціальні бездротові принтери. Завдяки вбудованій функції Wi-Fi, які підключаються до маршрутизатора.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Для друку електронну книгу в певну картину Використання принтера | sarvesh007 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 13 жовтня 2009 05:28 |
| Не можуть друкувати на загальному принтері XP з Vista | gavind | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 жовтня 2008 03:55 |
| Мій Epson, принтер не буде друкувати листи | foss555 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 грудня 2007 13:17 |
| Який принтер Canon друкуватиме фотозображення швидше | incarna9 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 2 серпня 2007 07:31 |
| Допомога! Принтер не буде друкувати - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Принтери | 1 | 17 червня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |