![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз искам да купя принтер, който е най-високата цена за производство съотношение. Аз съм за планиране на отпечатване много много страници на обикновен черен текст (аз не използвате за цвят). А LaserJet е препоръчва, но по отношение на това какво ли не следа. Търся принтер, някъде в района на £ 100 лири стерлинги ($ 200) и ще се надяваме, че да можете да отпечатате 500 страници за около £ 5 струва на мастило. Това дори жизнеспособен? Ако е така какво бихте принтери препоръчваме? Престройте се има предвид, че икономиката на ситуацията е много важно. |
|
| |||
| |||
| В HP LaserJet 10xx серия са аса и ще се постигне това. Някои са кръгли £ 50, но имат Lite касета, но за около £ 90-100 можете да получите един с пълна касета, която ще отпечатвате ~ 4000 страници за около £ 30-40 на касета. (2000 при 5% покритие, но аз Предполагам, че е много повече в нормална употреба.)
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |