menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Nejefektivnější tiskárny

Reply

Thread Nástroje
Old 15 leden 2008, 08:05
Nový člen skupiny

Default Nejefektivnější tiskárny

Nazdar,

Chci si koupit tiskárnu, která má nejvyšší náklady na výrobu poměr. Jsem plánujete tisk mnoha mnoha stránkách obyčejný černý text (nemám využití pro barvu). A Laserjet bylo doporučeno, ale na to, co nemám ponětí. Hledám tiskárnu někde v regionu £ 100 liber šterlinků ($ 200) a že by snad bylo možné vytisknout 500 stran za cenu kolem 5 liber inkoustu. Je to dokonce životaschopné? Pokud ano, co byste tiskáren doporučit? Pamatujte však, že ekonomika je situace velmi důležitá.
Old 15. ledna 2008, 09:32
Dárce Skupina

Default Nejefektivnější tiskárny

HP Laserjet řady 10xx jsou eso a že bude dosaženo. Některé jsou kulaté 50 liber, ale mají náboj lite, ale asi £ 90-100 můžete získat jedno s plnou kazetu, že se bude tisknout ~ 4000 stránek pro kola 30-40 liber za kazetu. (2000 při 5% pokrytí, ale asi je to o hodně víc v normálním provozu.)

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? settoogo Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 3. března 2009 22:54
Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown themadpanda1989 Digitální zobrazovací & Tiskárny 8 30. Září 2008 05:02
Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA Petr Rybář Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2008 06:49
Tiskárny Tinkerbell Sítě, Modemy & VoIP 16 28. listopadu 2007 15:00
Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... Cubeox Obecné Hardware Chat 2 21. října 2006 06:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.