![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Chci si koupit tiskárnu, která má nejvyšší náklady na výrobu poměr. Jsem plánujete tisk mnoha mnoha stránkách obyčejný černý text (nemám využití pro barvu). A Laserjet bylo doporučeno, ale na to, co nemám ponětí. Hledám tiskárnu někde v regionu £ 100 liber šterlinků ($ 200) a že by snad bylo možné vytisknout 500 stran za cenu kolem 5 liber inkoustu. Je to dokonce životaschopné? Pokud ano, co byste tiskáren doporučit? Pamatujte však, že ekonomika je situace velmi důležitá. |
|
| |||
| |||
| HP Laserjet řady 10xx jsou eso a že bude dosaženo. Některé jsou kulaté 50 liber, ale mají náboj lite, ale asi £ 90-100 můžete získat jedno s plnou kazetu, že se bude tisknout ~ 4000 stránek pro kola 30-40 liber za kazetu. (2000 při 5% pokrytí, ale asi je to o hodně víc v normálním provozu.)
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? | settoogo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 3. března 2009 22:54 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA | Petr Rybář | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2008 06:49 |
| Tiskárny | Tinkerbell | Sítě, Modemy & VoIP | 16 | 28. listopadu 2007 15:00 |
| Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... | Cubeox | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. října 2006 06:34 |
| Thread Nástroje | |
| |