μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Πιο αποτελεσματική εκτυπωτή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 08:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πιο αποτελεσματική εκτυπωτή

Γεια σου,

Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή που έχει το υψηλότερο κόστος για την παραγωγή λόγου. Είμαι σχεδιασμού για εκτύπωση πολλές πολλές μαύρες σελίδες του απλού κειμένου (δεν έχω χρησιμοποιήσει για χρώμα). Ένας Laserjet έχει προταθεί, αλλά ως προς το τι δεν έχω καμία ένδειξη. Ψάχνω για έναν εκτυπωτή κάπου στην περιοχή των £ 100 λίρες στερλίνες ($ 200) και ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να εκτυπώσει 500 σελίδες περίπου αξίας £ 5 των μελάνι. Είναι αυτό, ακόμη και βιώσιμη; Αν ναι, ποιο εκτυπωτές θα συνιστούσατε; Λάβετε υπόψη ότι τα οικονομικά της, η κατάσταση είναι πολύ σημαντικό.
Old 15η Ιανουαρίου 2008, 09:32
Ομάδα Δωρητών

Default Πιο αποτελεσματική εκτυπωτή

Η HP Laserjet 10xx σειρά είναι άσος και θα το επιτύχουμε. Μερικά είναι £ 50 γύρο, αλλά έχουν ένα φυσίγγιο lite, αλλά για περίπου £ 90-100 μπορείτε να φτάσετε με ένα πλήρες φυσίγγιο που θα εκτυπώσετε ~ 4.000 σελίδες για τις στρογγυλές £ 30-40 ανά φυσίγγιο. (2000 στο 5% κάλυψη, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερο σε κανονική χρήση.)

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; settoogo Digital Imaging & Printers 3 3η Μαρ 2009 22:54
Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30η Σεπ 2008 05:02
Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP peter την αλιέα Digital Imaging & Printers 0 4η Ιουν 2008 06:49
Εκτυπωτής tinkerbell Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 16 28 Νοε 2007 15:00
Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... Cubeox Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Οκτ 2006 06:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.