![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή που έχει το υψηλότερο κόστος για την παραγωγή λόγου. Είμαι σχεδιασμού για εκτύπωση πολλές πολλές μαύρες σελίδες του απλού κειμένου (δεν έχω χρησιμοποιήσει για χρώμα). Ένας Laserjet έχει προταθεί, αλλά ως προς το τι δεν έχω καμία ένδειξη. Ψάχνω για έναν εκτυπωτή κάπου στην περιοχή των £ 100 λίρες στερλίνες ($ 200) και ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να εκτυπώσει 500 σελίδες περίπου αξίας £ 5 των μελάνι. Είναι αυτό, ακόμη και βιώσιμη; Αν ναι, ποιο εκτυπωτές θα συνιστούσατε; Λάβετε υπόψη ότι τα οικονομικά της, η κατάσταση είναι πολύ σημαντικό. |
|
| |||
| |||
| Η HP Laserjet 10xx σειρά είναι άσος και θα το επιτύχουμε. Μερικά είναι £ 50 γύρο, αλλά έχουν ένα φυσίγγιο lite, αλλά για περίπου £ 90-100 μπορείτε να φτάσετε με ένα πλήρες φυσίγγιο που θα εκτυπώσετε ~ 4.000 σελίδες για τις στρογγυλές £ 30-40 ανά φυσίγγιο. (2000 στο 5% κάλυψη, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερο σε κανονική χρήση.)
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Εκτυπωτής | tinkerbell | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 16 | 28 Νοε 2007 15:00 |
| Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... | Cubeox | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Οκτ 2006 06:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |