manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Najučinkovitiji printer

Reply

Thread Tools
Old 15 siječanj 2008, 08:05
Novi član grupe

Default Najučinkovitiji printer

Bok,

Želim kupiti printer koji ima najviši omjer troškova proizvodnje. Ja sam na planiranje tisak mnoge mnoge stranice crnih plain text (ja nemam koristi za boje). A LaserJet je preporučeno ali kao da se ono što sam ne trag. Im 'obličje za printer negdje u regiji funta £ 100 ($ 200) i koji bi, nadamo se, biti u mogućnosti ispisati 500 stranica za oko £ 5 vrijedi tinte. Da li je ovo čak i održiv? Ako je tako što bi ste preporučili printere? Imajte na umu da ekonomika situacija je jako važno.
Old 15 sij 2008, 09:32
Donatorska Grupa

Default Najučinkovitiji printer

HP LaserJet 10xx serije su kec i da će postići. Neki su okrugli 50 £ ali imaju Lite uložak, ali za oko £ 90-100 možete dobiti jednu s punim uložak koji će ispisati ~ 4000 stranica za okrugli £ 30-40 po metak. (2000 na 5% pokrivenosti, ali JA računati da je puno više u normalnu uporabu.)

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.