![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Želim kupiti printer koji ima najviši omjer troškova proizvodnje. Ja sam na planiranje tisak mnoge mnoge stranice crnih plain text (ja nemam koristi za boje). A LaserJet je preporučeno ali kao da se ono što sam ne trag. Im 'obličje za printer negdje u regiji funta £ 100 ($ 200) i koji bi, nadamo se, biti u mogućnosti ispisati 500 stranica za oko £ 5 vrijedi tinte. Da li je ovo čak i održiv? Ako je tako što bi ste preporučili printere? Imajte na umu da ekonomika situacija je jako važno. |
|
| |||
| |||
| HP LaserJet 10xx serije su kec i da će postići. Neki su okrugli 50 £ ali imaju Lite uložak, ali za oko £ 90-100 možete dobiti jednu s punim uložak koji će ispisati ~ 4000 stranica za okrugli £ 30-40 po metak. (2000 na 5% pokrivenosti, ali JA računati da je puno više u normalnu uporabu.)
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |