kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Leghatékonyabb nyomtató

Reply

Téma eszközök
Old Január 15, 2008, 08:05
Új tag Csoport

Default Leghatékonyabb nyomtató

Szia,

Szeretnék egy nyomtató, amely a legmagasabb a termelési költség aránya. Én tervezem, hogy sok-sok oldalas nyomtatás, a sima fekete szöveg (már nem él, színes). A Laserjet nem ajánlott, hanem az, amit nem nyom. I'm looking for a nyomtató valahol a régióban £ 100 font sterling ($ 200), és remélhetőleg képes kinyomtatni 500 oldalt mintegy 5 £ értékű tinta. Ez még életképes? Ha igen, mit akarsz nyomtatók ajánljuk? Szabad elfelejteni, hogy a közgazdaságtan a helyzet nagyon fontos.
Old Január 15 2008, 09:32
Donor Group

Default Leghatékonyabb nyomtató

A HP Laserjet 10xx sorozat ász és megvalósítása. Néhány kerek £ 50, de van egy lite patronban, de kb £ 90-100 kaphat egy-val egy patront, amely a teljes nyomtatási ~ 4000 oldal kerek £ 30-40 per patronban. (2000, 5%-os lefedettség, de azt hiszem, hogy sokkal több a rendes használatra.)

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? settoogo Digital Imaging & Nyomtatók 3 3. március 2009 22:54
Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen themadpanda1989 Digital Imaging & Nyomtatók 8 30. Szeptember 2008 05:02
Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG Péter halász Digital Imaging & Nyomtatók 0 4. június 2008 06:49
Nyomtató tinkerbell Hálózatépítés, Modems & VoIP 16 28. november 2007 15:00
Új nyomtató - 3 funkció 1 nyomtató ... Cubeox Általános fémáru Chat 2 21. október 2006 06:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.