mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Efektyviausias spausdintuvas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 15, 2008, 08:05
Naujas Narys

Labas,

Noriu pirkti spausdintuvą, kuris turi didžiausią kainos ir gamybos santykis. Aš planuoju spausdinimo daug daug puslapių paprasto juodas tekstas (aš ne spalvos naudojimas). LaserJet buvo rekomenduojama, bet, ką aš ne raktas. Ieškau spausdintuvas kažkur nuo £ 100 svarus sterlingų ($ 200) regione ir būtų tikėtis galima atspausdinti 500 puslapių apie £ 5 vertės dažai. Tai dar perspektyvus? Jei taip, ką spausdintuvai galėtumėte rekomenduoti? Turėkite omenyje, kad ekonomikos padėtis yra labai svarbus.
Old Sausis 15, 2008, 09:32
Donorų grupės

HP LaserJet 10xx serijos ACE ir bus pasiekti. Kai yra apvalios £ 50, bet Lite užtaisas, tačiau apie £ 90-100 galite gauti vieną su visa kasetė, kurie bus atspausdinti ~ 4000 puslapių turas £ 30-40 per užtaisą. (2000 at 5% coverage, bet aš skaitytis jis yra daug labiau įprastos eksploatacijos metu.)

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.