![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Noriu pirkti spausdintuvą, kuris turi didžiausią kainos ir gamybos santykis. Aš planuoju spausdinimo daug daug puslapių paprasto juodas tekstas (aš ne spalvos naudojimas). LaserJet buvo rekomenduojama, bet, ką aš ne raktas. Ieškau spausdintuvas kažkur nuo £ 100 svarus sterlingų ($ 200) regione ir būtų tikėtis galima atspausdinti 500 puslapių apie £ 5 vertės dažai. Tai dar perspektyvus? Jei taip, ką spausdintuvai galėtumėte rekomenduoti? Turėkite omenyje, kad ekonomikos padėtis yra labai svarbus. |
|
| |||
| |||
| HP LaserJet 10xx serijos ACE ir bus pasiekti. Kai yra apvalios £ 50, bet Lite užtaisas, tačiau apie £ 90-100 galite gauti vieną su visa kasetė, kurie bus atspausdinti ~ 4000 puslapių turas £ 30-40 per užtaisą. (2000 at 5% coverage, bet aš skaitytis jis yra daug labiau įprastos eksploatacijos metu.)
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |