rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Najbardziej wydajne drukarki

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 stycznia 2008, 08:05
Nowe państwa grupy

Cześć,

Chcę kupić drukarkę, która ma najwyższy wskaźnik kosztów produkcji. Mam wiele planów na drukowanie wielu stron zwykły tekst czarny (nie mam używać do koloru). A Laserjet została zalecane, ale, co nie mam pojęcia. I'm looking for a drukarki gdzieś w regionie £ 100 funtów szterlingów ($ 200) i mamy nadzieję być w stanie wydrukować 500 stron około £ 5 Warto atramentu. Czy to jeszcze opłacalne? Jeśli tak, to jakie drukarek Pan polecić? Pamiętaj, że sytuacja gospodarki jest bardzo ważne.
Old 15. styczeń 2008, 09:32
Grupa dawcy

HP LaserJet 10xx serii ACE i pozwoli na osiągnięcie tego. Niektóre są okrągłe 50 funtów, ale mają lite kasetę, ale na około £ 90-100 można uzyskać jeden z pełnym kasety, że będą drukowane ~ 4000 stron do rundy £ 30-40 na kasetę. (2000 na poziomie 5% pokrycia, ale liczyć to dużo więcej w trakcie normalnego użytkowania.)

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.