![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Chcę kupić drukarkę, która ma najwyższy wskaźnik kosztów produkcji. Mam wiele planów na drukowanie wielu stron zwykły tekst czarny (nie mam używać do koloru). A Laserjet została zalecane, ale, co nie mam pojęcia. I'm looking for a drukarki gdzieś w regionie £ 100 funtów szterlingów ($ 200) i mamy nadzieję być w stanie wydrukować 500 stron około £ 5 Warto atramentu. Czy to jeszcze opłacalne? Jeśli tak, to jakie drukarek Pan polecić? Pamiętaj, że sytuacja gospodarki jest bardzo ważne. |
|
| |||
| |||
| HP LaserJet 10xx serii ACE i pozwoli na osiągnięcie tego. Niektóre są okrągłe 50 funtów, ale mają lite kasetę, ale na około £ 90-100 można uzyskać jeden z pełnym kasety, że będą drukowane ~ 4000 stron do rundy £ 30-40 na kasetę. (2000 na poziomie 5% pokrycia, ale liczyć to dużo więcej w trakcie normalnego użytkowania.)
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |