![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Aş dori să cumpăr o imprimantă care are cea mai mare a costurilor de producţie pentru a raportului. Sunt multe de imprimare planificare pe multe pagini de text simplu, negru (nu am nici o culoare pentru utilizare). Un Laserjet a fost recomandat, dar ca la ceea ce nu am nici o idee. Caut o imprimantă undeva în regiunea de £ 100 lire sterline (200 dolari) şi, sperăm, va fi capabil să se imprime în jur de 500 de pagini de £ 5 in valoare de cerneală. Asta chiar este viabilă din punct de vedere? Dacă este aşa cum ar fi imprimante puteţi recomanda? Ţină cont de faptul că economia a situaţiei este foarte important. |
|
| |||
| |||
| HP LaserJet 10xx serie sunt atu şi că se va realiza. Unele sunt rotunde £ 50, dar au un cartuş Lite, dar timp de aproximativ £ 90-100 puteţi obţine unul cu un cartuş, care va imprima ~ 4000 de pagini pentru runda £ 30-40 per cartuş. (2000 la 5% acoperire, dar Recunosc, este mult mai mult în utilizare normală.)
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |