az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

En verimli yazıcı

Reply

Konu Araçları
Old 15 Ocak 2008, 08:05
Yeni Üye Grubu

Default En verimli yazıcı

Merhaba,

Bu üretim oranı en yüksek maliyetli bir yazıcı satın almak istiyorum. Ben düz siyah yazı birçok birçok sayfa baskı üzerine (I) renk için kullanın planlama duyuyorum. Olarak ben hiçbir ipucu ne var bir Laserjet ama tavsiye edildi. Bir yazıcı için £ 100 pound sterlin (200 $) ve bir bölge ve umut verici mürekkep yaklaşık 5 YTL değerinde 500 sayfalarını yazdırmanız mümkün olacaktır arıyorum. Bu da sürdürülebilir mi? Eğer öyleyse ne yazıcılar için tavsiye ediyoruz? Unutmayın bu durumun ekonomi çok önemli.
Old 15 Ocak 2008, 09:32
Bağış Grubu

Default En verimli yazıcı

HP Laserjet 10xx serisi ası ve elde bu. Bazı tur 50 £ ama bir Lite kartuş, ancak yaklaşık 90-100 YTL için bu baskı bir tam kartuşu ~ kartuşu başına tur YTL 30-40 için 4000 sayfaları ile alabilirsiniz. % 5 kapsama (2000, ancak bu normal kullanımda çok daha fazla olduğunu varsaymak.)

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından