![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Lads un lasses mana OldMan printera strādā diezgan normāli katrā veidā, bet uzvarēja, t drukāt tieši no programmas Outlook Express viņš needsto kopēt un ielīmēt vārds pēc tam drukāt jebkurai idejai's |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notiek, kad viņš mēģina drukāt no OE?
|
| |||
| |||
| printeris nav nekas, it kā jūs neesat noklikšķinājis drukāt? Drukas darbus katrā kaut kas cits mazliet smieklīgi mani domā |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Outlook Express Error - elektroniskās vēstules netiks drukāt | Sparkey 5 | E-pasts, VoIP & IP Discussion | 7 | 10 septembris 2009 14:11 |
| Epson Stylus C62 - Help! Neliels gabals iekrita printeri un I can't get it out! | millindawilliams | Digital Imaging sadzīves tehnika | 0 | 19 jūnijs 2009 14:44 |
| Bluetooth adapteris My Epson printeri | mad1234 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 8 maijs 2009 23:09 |
| Can't Get Epson Stylus SX600FW drukāt uz HP Compaq Nc4400 gan uz Helpdesks Useless! | LouG | Digital Imaging sadzīves tehnika | 1 | 3 maijs 2009 05:59 |
| Palīdzība! Printeris būs nedrukāt - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging sadzīves tehnika | 1 | 17 jūnijs 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |