![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички В момента имам ли Microsoft LifeCam VX-3000 Уеб камера, имам неотдавна забелязал, че микрофонът на уеб камерата пази за избор ми кула единица шум и гласа ми е като слаб фоновия шум. I recon това се случва, защото около шест месеца преди да купи по-компактен ъгъл компютъра и бюрото ми кула единица е около 78 см под моя уеб камера, както тя седи на моя компютър монитор, така може би това е причината. Моят въпрос е: Може ли да препоръчате уеб камера, че разфасовките на кулата единица шум и се концентрира върху своя глас? Много благодаря за четене това и за хората, които отговорете ми темата. Поздрави, Оливър |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако няма нищо лошо в камерата, не би тя ми повече разумно просто да си купя един микрофон да използвате с него? или са в една и съща USB конектор? Защото, ако на микрофона е отделна Джак куплунга, тя може да бъде по-добре (и по-евтини) към компютър, просто използвайте микрофон да замени това.
| |||
| |||
| За съжаление аз да кажа, че моите уеб камера е всичко на едно там за микрофона е вграден в камерата, така че не изглежда, че ще може да замени или просто свържете микрофона на моя уеб камерата да спаси малко пари. Благодаря за предложението все пак thingie2. |
|
| |||
| |||
| OK, няма проблеми, аз съм страх не мога да ви помогне да rearly тогава, уеб камери не са моите неща. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ & Advice | dfresh27 | Общи Хардуер Чат | 2 | 27 Дек 2008 05:49 |
| Търсите малко съвети ... | derrenb | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 1-во Фев 2008 04:49 |
| Имате нужда от някакъв съвет | jsfs | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 Дек 2007 16:53 |
| Имате нужда от малко помощ тук PLZ | Albop | Общи Хардуер Чат | 1 | 10 Окт 2007 08:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |