![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Αυτή τη στιγμή έχω έχεις Microsoft LifeCam VX-3000 Web Camera, έχω παρατηρήσει ότι πρόσφατα το μικρόφωνο στο web κάμερα συνεχίζει μαζεύοντας πύργο μου μονάδα θορύβου και τη φωνή μου είναι σαν ένας ελαφρός θόρυβος. I Recon αυτό συμβαίνει επειδή πριν από έξι μήνες περίπου αγόρασα ένα πιο συμπαγές γωνία του υπολογιστή γραφείου μου και πύργος μονάδας είναι περίπου 78 εκατοστά κάτω από το web κάμερα που τοποθετείται στον υπολογιστή μου παρακολουθεί έτσι ίσως αυτός είναι ο λόγος. Η ερώτησή μου είναι: Θα μπορούσατε να συστήσει ένα web κάμερα που κόβει την πύργος μονάδα θορύβου και επικεντρώνεται στη φωνή σου; Πολλές ευχαριστίες για την ανάγνωση αυτού του και στους ανθρώπους που μου απάντηση στο νήμα. Regards, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κάμερα, δεν θα μου είναι πιο λογικό να αγοράσει μόνο ένα μικρόφωνο για χρήση με αυτό; ή είναι στην ίδια θύρα USB; Γιατί αν το μικρόφωνο είναι ένα ξεχωριστό Jack βύσμα, ίσως να είναι καλύτερα (και φθηνότερα) να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μόνο για να αντικαταστήσει αυτό το μικρόφωνο.
| |||
| |||
| Συγγνώμη εννούσα να πω ότι μου web κάμερας είναι όλα σε ένα υπάρχει για το μικρόφωνο είναι ενσωματωμένη κάμερα, ώστε να μην μοιάζουν θα είμαι σε θέση να αντικαταστήσει ή να συνδέσετε μόνο ένα μικρόφωνο για να μου web κάμερα για να σώσει κάποια χρήματα. Ευχαριστώ για την πρόταση ούτως ή άλλως thingie2. |
|
| |||
| |||
| ok, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να σας βοηθήσει να rearly τότε, κάμερες, δεν μου το πράγμα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε Βοήθεια & Συμβουλές | dfresh27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 27 Δεκ. 2008 05:49 |
| Ψάχνετε για μια μικρή συμβουλή ... | derrenb | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 1 Φεβ 2008 04:49 |
| Έχετε ανάγκη από συμβουλές | jsfs | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 3η Δεκ. 2007 16:53 |
| Έχετε ανάγκη από συμβουλές εδώ plz | Albop | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 10 Οκτ 2007 08:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |