manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Trebate li savjet u vezi Koji Web Cam izabrati

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 14:52
Novi član grupe

Default Trebate li savjet u vezi Koji Web Cam izabrati

Hi All

Trenutno sam dobio Microsoft LifeCam VX-3000 Web kamera, nedavno sam primjetio da je mikrofon na web kamera zadržava na branje gore moje kule jedinica buke i moj glas je kao iznemoglo pozadinske buke.

I recon ovo se događa zato što je oko šest mjeseci sam kupio više kompaktan kutak desk računalo i moje kule jedinicu je oko 78cm ispod mog web kamera kao što sjedi na mom računalu monitora tako da je možda razlog.

Moje pitanje je: Mogu li molim Vas preporučiti web kamera koje cuts out kula jedinica buke i usredotočen je na tvoj glas?

Mnogobrojan hvala za čitanje i za ove ljude koji u odgovoru na moj thread.

Regards, Oliver
Old 12 svi 2008, 15:00
Donatorska Grupa

Ako nema ništa izvrnut sa kamere, ne bi me to više osjetljiv na samo kupiti mikrofon za korištenje s njom? ili su oni u istoj USB konektor? Jer ako je mikrofon je zasebna Jack utikač, to bi moglo biti bolje (i jeftinije) za samo korištenje računala mikrofonom zamijeniti taj.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 12 svi 2008, 15:32
Novi član grupe

Nažalost ja je značilo da kažem da je moj web kamera je li sve u jednom za mikrofon je ugrađen u kameru, tako da ne izgleda kao da će biti u mogućnosti jednostavno zamijeniti ili spajanje mikrofona na moje web kameru da ste nešto novca. Hvala za sugestiju thingie2 anyway.
Old 12 svi 2008, 16:02
Donatorska Grupa

ok, nema problema, bojim se ja ne mogu vam pomoći rearly onda, web cams nisu moja stvar.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.