![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Trenutno sam dobio Microsoft LifeCam VX-3000 Web kamera, nedavno sam primjetio da je mikrofon na web kamera zadržava na branje gore moje kule jedinica buke i moj glas je kao iznemoglo pozadinske buke. I recon ovo se događa zato što je oko šest mjeseci sam kupio više kompaktan kutak desk računalo i moje kule jedinicu je oko 78cm ispod mog web kamera kao što sjedi na mom računalu monitora tako da je možda razlog. Moje pitanje je: Mogu li molim Vas preporučiti web kamera koje cuts out kula jedinica buke i usredotočen je na tvoj glas? Mnogobrojan hvala za čitanje i za ove ljude koji u odgovoru na moj thread. Regards, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako nema ništa izvrnut sa kamere, ne bi me to više osjetljiv na samo kupiti mikrofon za korištenje s njom? ili su oni u istoj USB konektor? Jer ako je mikrofon je zasebna Jack utikač, to bi moglo biti bolje (i jeftinije) za samo korištenje računala mikrofonom zamijeniti taj.
| |||
| |||
| Nažalost ja je značilo da kažem da je moj web kamera je li sve u jednom za mikrofon je ugrađen u kameru, tako da ne izgleda kao da će biti u mogućnosti jednostavno zamijeniti ili spajanje mikrofona na moje web kameru da ste nešto novca. Hvala za sugestiju thingie2 anyway. |
|
| |||
| |||
| ok, nema problema, bojim se ja ne mogu vam pomoći rearly onda, web cams nisu moja stvar. |