mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Reikia patarimo apie kurią Web Cam To Get

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2008, 14:52
Naujas Narys

Default Reikia patarimo apie kurią Web Cam To Get

Hi All

Šiuo metu aš turiu Microsoft LifeCam VX-3000 Web Camera, aš neseniai pastebėjau, kad ant web kamera mikrofonas saugo nuo picking up my bokštas vienetas triukšmas, o mano balsas yra panašus silpną foninį triukšmą.

I recon tai vyksta, nes maždaug prieš šešis mėnesius aš nusipirkau daugiau kompaktiškas kampinis kompiuterio stalas ir mano bokštas vienetas yra žemiau mano interneto kamera apie 78cm, nes ji sėdi ant mano kompiuterio monitorių, kad galbūt tai yra priežastis.

Mano klausimas: Ar galėtumėte rekomenduoti Web kamera kad gabalai iš bokšto vienetas triukšmo ir dėmesio skiriama savo balso?

Many thanks for skaito šią ir žmonėms, kurie atsakyti į mano pokalbio.

Regards, Oliver
Old Gegužė 12, 2008, 15:00
Donorų grupės

Jei nėra nieko blogo, su kamera, tai ji man protingiau būtų tiesiog nusipirkti mikrofoną naudoti su juo? ar jie yra tos pačios USB jungties? Nes jei mikrofonas yra atskirai Jack plug, jis gali būti geriau (ir pigiau) tiesiog naudoti kompiuterio MILC pakeisti kad.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 12, 2008, 15:32
Naujas Narys

Atsiprašau Aš norėjau pasakyti, kad mano web kamera viskas viename ten mikrofonas yra integruotas į kamerą, tai ne man atrodo, bus galima tiesiog pakeisti ar prijungti mikrofono prie savo interneto kameros sutaupyti šiek tiek pinigų. Ačiū už pasiūlymą, bet kokiu atveju thingie2.
Old Gegužė 12, 2008, 16:02
Donorų grupės

Gerai, jokių problemų, aš bijau, aš negaliu rearly jums padėti, internetinės kameros ne mano dalykas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Need Help & Advice dfresh27 General Hardware Chat 2 27 gruodis 2008 05:49
Ieškote mažai patarimus ... derrenb Web Design, Hosting & SEO 3 1 vasaris 2008 04:49
Reikia šiek tiek patarimų jsfs Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 3 gruodis 2007 16:53
Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ Albop General Hardware Chat 1 10 spalis 2007 08:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.