![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Šiuo metu aš turiu Microsoft LifeCam VX-3000 Web Camera, aš neseniai pastebėjau, kad ant web kamera mikrofonas saugo nuo picking up my bokštas vienetas triukšmas, o mano balsas yra panašus silpną foninį triukšmą. I recon tai vyksta, nes maždaug prieš šešis mėnesius aš nusipirkau daugiau kompaktiškas kampinis kompiuterio stalas ir mano bokštas vienetas yra žemiau mano interneto kamera apie 78cm, nes ji sėdi ant mano kompiuterio monitorių, kad galbūt tai yra priežastis. Mano klausimas: Ar galėtumėte rekomenduoti Web kamera kad gabalai iš bokšto vienetas triukšmo ir dėmesio skiriama savo balso? Many thanks for skaito šią ir žmonėms, kurie atsakyti į mano pokalbio. Regards, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei nėra nieko blogo, su kamera, tai ji man protingiau būtų tiesiog nusipirkti mikrofoną naudoti su juo? ar jie yra tos pačios USB jungties? Nes jei mikrofonas yra atskirai Jack plug, jis gali būti geriau (ir pigiau) tiesiog naudoti kompiuterio MILC pakeisti kad.
| |||
| |||
| Atsiprašau Aš norėjau pasakyti, kad mano web kamera viskas viename ten mikrofonas yra integruotas į kamerą, tai ne man atrodo, bus galima tiesiog pakeisti ar prijungti mikrofono prie savo interneto kameros sutaupyti šiek tiek pinigų. Ačiū už pasiūlymą, bet kokiu atveju thingie2. |
|
| |||
| |||
| Gerai, jokių problemų, aš bijau, aš negaliu rearly jums padėti, internetinės kameros ne mano dalykas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help & Advice | dfresh27 | General Hardware Chat | 2 | 27 gruodis 2008 05:49 |
| Ieškote mažai patarimus ... | derrenb | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 1 vasaris 2008 04:49 |
| Reikia šiek tiek patarimų | jsfs | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 3 gruodis 2007 16:53 |
| Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ | Albop | General Hardware Chat | 1 | 10 spalis 2007 08:36 |
| Temos įrankiai | |
| |