mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Vajadzīgs padoms par to, kuras Web Cam To Get

Reply

Thread Tools
Old Maijs 12, 2008, 14:52
New Member Group

Default Vajadzīgs padoms par to, kuras Web Cam To Get

Hi all

Tajā brīdī es saņēmu Microsoft LifeCam VX-3000 Web kameru, es nesen pamanīju, ka par tīmekļa kameras mikrofona patur uz picking up my tornis vienība troksni un mana balss ir kā vāju fona troksnis.

Es Renov tas notiek tāpēc, ka apmēram pirms sešiem mēnešiem es nopirku kompaktāka stūrī dators galda un mans tornis vienība ir apmēram 78cm zem mana web kamera, jo tas atrodas uz mana datora monitora tik varbūt tas ir iemesls.

Mans jautājums ir: Vai jūs, lūdzu, ieteikt web kamera, ka samazinājums no torņa vienība troksni un koncentrējas uz savu balsi?

Many thanks for reading tā un cilvēkiem, kas atbild uz manu pavedienu.

Regards, Oliver
Old Maijs 12, 2008, 15:00
Donors Group

Ja nekas nav kārtībā ar kameru, vai ne man saprātīgāk tikai nopirkt mikrofons, lai izmantotu ar to? vai tie ir paša USB connector? Jo, ja mikrofons ir atsevišķs Jack plug, tas varētu būt labāk (un lētāk), lai tikai izmantot datoru mic, lai aizstātu to.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 12, 2008, 15:32
New Member Group

Sorry es gribēju teikt, ka mana web kamera ir viss vienā tur mikrofons ir iebūvēta kamera, tāpēc neizskatās tāpat kā es, varēs vienkārši nomainīt vai pieslēgt mikrofonu, lai manu web kameru, lai ietaupīt naudu. Paldies par ieteikumu anyway thingie2.
Old Maijs 12, 2008, 16:02
Donors Group

ok, nekādu problēmu, es baidos, es nevaru rearly jums palīdzēt tad, web cams nav mana lieta.
Reply

Register

Bookmarks