![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all Tajā brīdī es saņēmu Microsoft LifeCam VX-3000 Web kameru, es nesen pamanīju, ka par tīmekļa kameras mikrofona patur uz picking up my tornis vienība troksni un mana balss ir kā vāju fona troksnis. Es Renov tas notiek tāpēc, ka apmēram pirms sešiem mēnešiem es nopirku kompaktāka stūrī dators galda un mans tornis vienība ir apmēram 78cm zem mana web kamera, jo tas atrodas uz mana datora monitora tik varbūt tas ir iemesls. Mans jautājums ir: Vai jūs, lūdzu, ieteikt web kamera, ka samazinājums no torņa vienība troksni un koncentrējas uz savu balsi? Many thanks for reading tā un cilvēkiem, kas atbild uz manu pavedienu. Regards, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja nekas nav kārtībā ar kameru, vai ne man saprātīgāk tikai nopirkt mikrofons, lai izmantotu ar to? vai tie ir paša USB connector? Jo, ja mikrofons ir atsevišķs Jack plug, tas varētu būt labāk (un lētāk), lai tikai izmantot datoru mic, lai aizstātu to.
| |||
| |||
| Sorry es gribēju teikt, ka mana web kamera ir viss vienā tur mikrofons ir iebūvēta kamera, tāpēc neizskatās tāpat kā es, varēs vienkārši nomainīt vai pieslēgt mikrofonu, lai manu web kameru, lai ietaupīt naudu. Paldies par ieteikumu anyway thingie2. |
|
| |||
| |||
| ok, nekādu problēmu, es baidos, es nevaru rearly jums palīdzēt tad, web cams nav mana lieta. |
![]() |
|
| Bookmarks |